skip to Main Content

Clas på ny platta med WOLFMAN JACK

Wolfman JackClas Y medverkar på Ume-bandet Wolfman Jacks nya platta – beställ skivan här: http://wolfmanjack.se/?p=167

Hyllningskören från förra skivan ”NOW!” har knappt hunnit lägga sig då bandet återigen begav sig till studion. Denna gången utrustade med ett rejält knippe eget material, samt några handplockade örhängen från förr.

Under året som gått sedan förra skivan har bandet turnerat flitigt tillsammans med CLAS YNGSTRÖM från SKY HIGH, som numera utgör den fjärde, hemlige medlemmen i WOLFMAN JACK. Tillsammans har de skapat skivan ”TOGETHER” som inte kan ses annat än som en motreaktion på dagens populärmusik. Skivan släpps officiellt den 8 april och bakom står det klassiska Umeå-baserade bolaget GARAGELAND RECORDS

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close search
Varukorg
Back To Top