skip to Main Content

SKY HIGH i Phuket och Bangkok

HendrixtrionSKY HIGH spelar på Phuket International Blues & Rock Festival 2012.

Detta är en av Asiens största bluesfestivaler och Clas Yngström, Uffe, Åhman-trummor samt Arne Blomqvist – elbas – delar i år scen med t.ex. Chris Thomas King, bl.a.känd för sin roll i spelfilmen ”Oh Brother here Art Thou” och det grammy-belönade soundtracket till densamma.

Festivalen äger rum på hotell Laguna Beach Resort 24–25 februari, SKY HIGH spelar på stora scen kl 21.30 den 24e. Kringarrangemang anordnas dessutom. SKY HIGH spelar t.ex. på Bangkoks största Blues/Jazzklubb ”Saxophone”, lördag den 18 februari (www.saxophonepub.com).

För mer info om bluesfestivalen i Phuket: www.phuketbluesfestival.com

This Post Has 3 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close search
Varukorg
Back To Top